Trendy mojí bandy

Tak co nás bude letos vzrušovat? Byliny, které vyrazíme forejdžovat do nákupáku? Budeme koupat slaninu v bourbonu? Nebo snad mořskou řasou pěnit redukci z bílého grapefruitu? 

Naše publikujem je vůči střídání trendů dosti odolné, tak bude bezpečnější držet raději větší zásobu rumu než se připravovat na blahoslavení mezcalu. Zato na vodku slyším čím dál častěji nějaký ten chvalozpěv.

Nesleduju pravidelně kam se ručička Hype-O-Metru posune, ale posledních pár měření ukázalo následující: méně voltů více chutí. Nadále dobře přístroj reaguje na výskyt nových ingrediencí a jejich kombinací, ale doporučuji je odpalovat do zorného pole kánonem: ,,Dělat jednoduché věci dobře, je lepší než složité špatně".
Podrobný průzkum prostředí metodou analýzy mně též vyjevil: méně nesmyslů více zábavy. Zaměření se na servis, to bude hit!
V červených číslech naopak zasvítil počet a rozměr garbidžů, teda pardon, garnishů. Až si začínám myslet, když v té flóře lovím svůj drink, že by se mi hodil květinářský kurz. A to uzenářství v našich barech? Prosím už dost! Uzená je dobrá slanina, ale ne jahodový milkshake. Chce to svěžest, lehkost. 
Vyhlašuju konkurz. Ten kdo vyvětrá a pošle nesmyl do oken, ten bude kapelník téhle bandy. Takže šlágr léta páně roku po dvacítce sedmnáct bude vítězství rozumu, střízlivé originality, osobitosti a kvality. Aspoň si to přeju.

Komentáře

Oblíbené příspěvky