Trendy mojí bandy
Tak co nás bude letos vzrušovat? Byliny, které vyrazíme forejdžovat do nákupáku? Budeme koupat slaninu v bourbonu? Nebo snad mořskou řasou pěnit redukci z bílého grapefruitu?

Nesleduju pravidelně kam se ručička Hype-O-Metru posune, ale posledních pár měření ukázalo následující: méně voltů více chutí. Nadále dobře přístroj reaguje na výskyt nových ingrediencí a jejich kombinací, ale doporučuji je odpalovat do zorného pole kánonem: ,,Dělat jednoduché věci dobře, je lepší než složité špatně".
Podrobný průzkum prostředí metodou analýzy mně též vyjevil: méně nesmyslů více zábavy. Zaměření se na servis, to bude hit!
V červených číslech naopak zasvítil počet a rozměr garbidžů, teda pardon, garnishů. Až si začínám myslet, když v té flóře lovím svůj drink, že by se mi hodil květinářský kurz. A to uzenářství v našich barech? Prosím už dost! Uzená je dobrá slanina, ale ne jahodový milkshake. Chce to svěžest, lehkost.
Vyhlašuju konkurz. Ten kdo vyvětrá a pošle nesmyl do oken, ten bude kapelník téhle bandy. Takže šlágr léta páně roku po dvacítce sedmnáct bude vítězství rozumu, střízlivé originality, osobitosti a kvality. Aspoň si to přeju.
Komentáře
Okomentovat